Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Τον βρήκε στην κουζίνα να κάνει σεξ με τον σκύλο τους!


* - (Βρετανία / ΡΕΠΟΡΤΑΖ )
Ένας άντρας, στην Μεγάλη Βρετανία, έγινε ρεζίλι όταν η σύζυγος του τον έπιασε να κάνει σεξ με τον σκύλο τους. Η σύζυγος έλειπε από σπίτι, στην περιοχή του Somerset, και όταν επέστρεψε έχασε το έδαφος από τα πόδια της!
----------------------------------------------
----------------------------------------------

*Ληστής «γριούλα»
έφυγε με λεία 15.000 ευρώ από τράπεζα! - (Γερμανία / ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Η αστυνομία, στην Γερμανία, προσπαθεί να εντοπίσει ένα ληστή που έφυγε με λεία 15.000 ευρώ από τράπεζα ντυμένος σαν γριούλα! Ο επίδοξος ληστής μπήκε σε τράπεζα, στην περιοχή του Hamburg, φορώντας μαντίλα στο κεφάλι.



Απόπειρα ληστείας,

που κατέληξε σε φονική συμπλοκή, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ομόνοια. Νεαρός Ιρακινός προσπάθησε να ληστέψει έναν 30χρονο Έλληνα, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον Ιρακινό στην κοιλιακή χώρα. Ο αλλοδαπός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, ενώ ο 30χρονος, τραυματισμένος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Παράλληλα, πανικός προκλήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν μία ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Στουρνάρη. Οι νεαροί υπό την απειλή μολότοφ ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διέφυγαν προς την πλατεία Εξαρχείων.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα της Κω οδηγήθηκαν τρεις άνδρες και μία γυναίκα από την Κάλυμνο, οι οποίοι διαπραγματεύονταν με αστυνομικό, που τους παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, την πώληση 36 αρχαίων εναλίων αντικειμένων. Σε έρευνα, στο σπίτι ενός εκ των τριών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 23 αρχαία αντικείμενα.

Την ίδια ώρα, αναστάτωση έχει προκαλέσει στο δικηγορικό και δικαστικό κόσμο της Κέρκυρας η σύλληψη της προϊσταμένης της γραμματείας της εισαγγελίας εφετών Κέρκυρας. Μάλιστα, η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ύστερα από ομόφωνη απόφαση κρίθηκε προφυλακιστέα. Στο λογαριασμό της γυναίκας βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ η ίδια φέρεται να έχει προχωρήσει και σε εκβιασμούς.

Σε μία ακόμα σύλληψη προχώρησε η αστυνομία, στα χέρια της οποίας έπεσε ένας 57χρονος, ο οποίος εξαπατούσε, πουλώντας εξοχική κατοικία, που είχε ήδη πωληθεί από το 2004. Είχε, μάλιστα, εξαπατήσει εννέα άτομα και είχε ήδη εισπράξει προκαταβολές 45.000 ευρώ.

Και στην Κρήτη, όμως, η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, καθώς σημειώθηκε μια νέα κλοπή ΑΤΜ, και πάλι με κινηματογραφικό τρόπο, λίγους μόλις μήνες μετά την εξάρθρωση της συμμορίας στα Ζωνιανά, τα μέλη της οποίας είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για την αρπαγή πέντε μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου