Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Συνελήφθη ο «ποντικός» κλέφτης νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

15.5.2009
Ρεπορτάζ: Χ. Στεφανής

Συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη «ποντικός» νοσοκομείων που εκμεταλλευόταν τον πόνο ασθενών και συγγενών τους και τους άδειαζε τσάντες και πορτοφόλια. Πρόκειται για έναν 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες εταιρείας security νοσοκομείου και αστυνομικούς, μετά από καταγγελία ασθενή του οποίου απέσπασε όση ώρα περίμενε για να εξεταστεί, την τσάντα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή, λίγα χρήματα και προσωπικά του έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
-------------------------------------------------


Γυναίκα διαρρήκτης «ρήμαξε» κομμωτήρια στην Νέα Σμύρνη



Ρεπορτάζ: Δ. Περγελής, Δ. Τζιότζιου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μια 24χρονη, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών κομμωτηρίων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Η νεαρή μαζί με τον σύντροφο της έσπαγαν κάθε νύχτα τις βιτρίνες τουλάχιστον τεσσάρων κομμωτηρίων και άρπαζαν εισπράξεις και εμπορεύματα. Η δράστης αν και είχε κοπεί στα πόδια και αιμορραγούσε από τις τζαμαρίες που είχε σπάσει, συνέχιζε απτόητη τις κλοπές, μέχρι τη σύλληψή της.

Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο, ο Αλβανός φίλος της να έχει διαπράξει και ένοπλες ληστείες μέρα-μεσημέρι σε εμπορικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης. Οργανωμένη σπείρα όμως δρα και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου αφαιρεί από τα κομμωτήρια από… σαμπουάν και βαφές έως... τα μπικουτί. Η Αστυνομία εκτιμά, ότι πρόκειται για σπείρα που μεταπωλεί τα προϊόντα στην μαύρη αγορά.


Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου