Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


Διάρρηξη έγινε την Κυριακή στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων

Ρεπορτάζ: Δ। Περγελής, Δ। Τζιότζιου Το πέμπτο χρηματοκιβώτιο Δήμου και δεύτερο μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες παραβίασαν διαρρήκτες στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων. Οι δράστες μπήκαν στο κτίριο από παράθυρο του ισογείου και παραβίασαν όλα τα γραφεία, ακόμη και του Δημάρχου, μέχρι να φθάσουν στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο άνοιξαν με οξυγονοκόλληση και άρπαξαν 3.500 ευρώ. Λίγες ώρες νωρίτερα κακοποιοί αφού έδεσαν και φίμωσαν στις τουαλέτες τον φύλακα του Δημαρχείου Περιστερίου, άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 70.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Νίκο Σαράντη η διάρρηξη πρέπει να έγινε μεταξύ 01:30 και 05:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η Αστυνομία εκτιμά, ότι πρόκειται για σπείρα κακοποιών, που εκτός από τα Δημαρχεία Περιστερίου και Αγίων Αναργύρων έχει χτυπήσει ακόμη τα Δημαρχεία Αρτέμιδος, Καλλιθέας και Κερατέας. Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη οι διαρρήκτες έχοντας προφανώς… πληγεί από την οικονομική κρίση, κλέβουν ό,τι βρουν, από τενεκέδες με λάδι μέχρι ψωμί. Η Δήμητρα Κωνσταντινίδη έχει πέσει θύμα διάρρηξης δύο φορές. Την τελευταία ένας νεαρός εισέβαλλε στο σπίτι της και άρπαξε μόνο τους… τενεκέδες με το λάδι.
Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι άλλοι διαρρήκτες της είχαν κλέψει τις οικοσκευές. Κάποιοι διαρρήκτες κλέβουν ακόμη και σακιά με ψωμί από αρτοποιεία της δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι ειδικοί εκτιμούν, ότι όσο τα ποσοστά ανεργίας μεγαλώνουν, τόσο θα αυξάνεται η εγκληματικότητα.
Πηγή: ALPHAΕπιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου