Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Σύλληψη για απόπειρα αρπαγής - μαστροπείας ανηλίκου μέσω Διαδικτύου
13/5 15:41 - Στη σύλληψη 56χρονου για απόπειρα αρπαγής και μαστροπεία ανηλίκου μέσω Διαδικτύου προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, μετά από καταγγελίες του πατέρα του κοριτσιού.

Εξάρθρωσε κύκλωμα έκδοσης εικονικών τιμολογίων
13/5 07:00 - «Κύκλωμα» έκδοσης εικονικών και πλαστών τιμολογίων ύψους 51,3 εκατ. ευρώ εξάρθρωσαν τα στελέχη της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, τα οποία υπολογίζουν ότι τα πρόστιμα ανέρχονται στο ποσό των 110 εκατ. ευρώ.

Σύντομα στην Ελλάδα
13/5 07:00 - Κάμερες: Απαγόρευση «Οχι» στην εγκατάσταση και λειτουργία καμερών στην είσοδο ή στην εξωτερική περίμετρο του κτηρίου που στεγάζεται η πρεσβεία της Αυστραλίας στη χώρα μας λέει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύντομα στην Ελλάδα II
13/5 07:00 - Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκαν Αναστάτωση προκλήθηκε, χθες το πρωί, στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, όταν τρεις νεαρές αθίγγανες παρασύρθηκαν -ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν σοβαρά- από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το δρόμο.

Η ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισε μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα»
13/5 07:00 - Μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» εκτιμάται ότι ήταν οι βομβιστές, που βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς στην Αργυρούπολη και κατάφεραν να τους ξεφύγουν, αφού τους απείλησαν με πυροβόλο όπλο.

Επίθεση στη Eurobank: Αιχμές ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της ΕΛ..ΑΣ
12/5 18:51 - Η επίθεση στη Eurobank επαναφέρει το θέμα της ασφάλειας του πολίτη, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικά ανησυχητικό το μέγεθος της σημερινής επίθεσης».

Σύλληψη για έκδοση πλαστών τιμολογίων ύψους 44 εκατ.€
12/5 15:11 - Τη σύλληψη ενός ατόμου που εμπλέκεται στην έκδοση πλαστών εικονικών τιμολογίων, αξίας 44 εκατ. ευρώ, μέσω της ίδρυσης εταιρειών στο όνομα άλλων προσώπων (σ.σ. «αχυρανθρώπων»), ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων.

Συνελήφθη ο δολοφόνος του αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη
12/5 11:47 - Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη στις 5 Μαρτίου, στη Νίκαια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και έχει ομολογήσει τη δολοφονία.

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 59χρονης στην Ίο
12/5 11:14 - Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 59χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα 4 Μαΐου με τραύματα στο κεφάλι στον δημοτικό παιδικό σταθμό της Ίου, όπου εργαζόταν.

Πρόσωπο με πρόσωπο η ΕΛ.ΑΣ. με τους τρομοκράτες
12/5 10:05 - Ισχυρότατη έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 4:07 το πρωί σε υποκατάστημα της Eurobank στη συμβολή των οδών Γερουλάνου και Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη - μία επίθεση που παραπέμπει σε χτύπημα της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Συνελήφθη 22χρονος για 68 κλοπές
12/5 09:31 - Συνολικά 68 κλοπές ηλεκτρονικού εξοπλισμού από Ι.Χ. αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής είχε διαπράξει 22χρονος ημεδαπός, εις βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί τον Φεβρουάριο δικογραφία για κλοπές.

Θανάσιμος τραυματισμός ναυτικού στο Ηράκλειο
12/5 09:31 - Τη ζωή του έχασε 50χρονος ναυτικός χθες το απόγευμα από ατύχημα κατά την εκτέλεση εργασιών εκβάθυνσης του λιμένα Ηρακλείου.

Σύλληψη υπόπτου μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη
12/5 09:26 - Ενα άτομο συνελήφθη μετά από καταδίωξη ύποπτου οχήματος στις 4:30 τα ξημερώματα στην οδό Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη.

Εκρηξη σε αθλητικό σύλλογο στη Θεσσαλονίκη
12/5 08:49 - Εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα, στα γραφεία τοπικού αθλητικού συλλόγου στις Συκιές της Θεσσαλονίκης.

Aντιμέτωποι με τους δράστες της επίθεσης στην Eurobank οι αστυνομικοί
12/5 07:56 - Πρόσωπο με πρόσωπο με τέσσερα άτομα, που σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας είναι οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης, που σημειώθηκε στις 4:07 το πρωΐ στην Τράπεζα Eurobank στην Αργυρούπολη, ήρθαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν απειλώντας τους με πιστόλια.

Νέα δολιοφθορά στον ΟΣΕ
12/5 07:00 - ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ στο δίκτυο του ΟΣΕ στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, όταν δύο ηλεκτροκίνητες αμαξοστοιχίες, η μια από Αθήνα προς Βόλο και η άλλη από Οινόη προς Αθήνα, ακινητοποιήθηκαν.

Απέτρεψαν αυτοκτονία ομαδική μέσω Διαδικτύου
12/5 07:00 - Σε τραγωδία θα μπορούσε να εξελιχθεί η απελπισμένη ενέργεια ενός νέου ανθρώπου, αν δεν γινόταν έγκαιρα αντιληπτή από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
πηγή:naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου