Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Απάτη μέσω διαδικτύου

(21/11/2009)
Θύματα απάτης έπεσαν τρεις γυναίκες από την Καβάλα, όταν επιχείρησαν να κλείσουν διαμέρισμα για λίγες μέρες στο Λονδίνο, επισκεπτόμενες σχετική ιστοσελίδα εταιρίας με έδρα το Λονδίνο. Τηλεφωνικά ήρθαν σε επαφή με υπάλληλο της εταιρίας, στο όνομα του οποίου απέστειλαν ως προκαταβολή 368,05 ευρώ. Όταν επισκέφθηκαν το Λονδίνο, στις 3 Νοεμβρίου, διαπίστωσαν ότι ο υπάλληλος δεν τις περίμενε στο αεροδρόμιο όπως είχαν συμφωνήσει, για να τις οδηγήσει στο διαμέρισμα, ενώ δεν απαντούσε και στις τηλεφωνικές τους κλήσεις. Επιστρέφοντας στην Καβάλα, οι τρεις γυναίκες κατήγγειλαν την απάτη στην αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση.
--------------------------

20χρονη Βουλγάρα έκλεβε από τσάντες γυναικών στο ΙΚΑ Καβάλας

Μια 20χρονη υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη, την περασμένη Παρασκευή στο ΙΚΑ Καβάλας, καθώς με την συνδρομή αγνώστου αφαιρούσε από τσάντες γυναικών διάφορα χρηματικά ποσά. Στις 9.40 περίπου το πρωί, υπάλληλος του ΙΚΑ αντιλήφθηκε τις κινήσεις της 20χρονης και ενημέρωσε την αστυνομία η οποία τη συνέλαβε. Ήδη, είχε κλέψει από την τσάντα 56χρονης το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ. Από την ενεργούμενη προανάκριση προέκυψε ότι και τις προηγούμενες ημέρες, από τον ίδιο χώρο, αφαίρεσε μέσα από τις τσάντες μίας 62χρονης και μίας 64χρονης το χρηματικό ποσό των 174 και 347 ευρώ, αντίστοιχα. Η συλληφθείσα αναγνωρίσθηκε από τα θύματά της, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Ο συνεργός της, που διέφυγε, αναζητείται.

------------------------------
Απανθρακώθηκε 32χρονος μετά από τροχαίο

Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του 32χρονος από την Ελευθερούπολη Καβάλας, μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 48ο χλμ της Eθνικής οδού Αμφίπολης-Καβάλας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος βγήκε από το δτόμο και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να απανθρακωθεί ο οδηγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου