Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ξάνθη:Ριφιφί με λεία 60.000 ευρώ σε τσίχλες!


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες αποθήκη χονδρικού εμπορίου στην Ξάνθη έγινε στόχος διαρρηκτών, παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η επιχείρηση. Την ίδια αποθήκη, «χτύπησαν» άγνωστοι δράστες στις 5 Αυγούστου, με λεία 75.000 ευρώ σε κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, οι δράστες έφτασαν στην αποθήκη το απόγευμα της Τετάρτης, διέρρηξαν την πόρτα παρακείμενης αποθήκης, άδειασαν από αυτήν τα οχήματα, προξενώντας μικρές ζημιές και γκρέμισαν τον τοίχο που χωρίζει τις δύο αποθήκες. Στη συνέχεια και αφού έκλεψαν τη βενζίνη από το φορτηγό της διπλανής αποθήκης, χρησιμοποίησαν δικό τους φορτηγό, στο οποίο και φόρτωσαν τρεις παλέτες με τσίχλες. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, ήταν από τις πλέον ακριβές και το κόστος τους ανέρχεται σε 60.000 ευρώ.
Οι δράστες επέλεξαν για τη διάρρηξη τη μέθοδο του ριφιφί. Η αποθήκη στην οποία έγινε η διάρρηξη διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο είχε καταγράψει στην προηγούμενη κλοπή τρεις δράστες, οι οποίοι όμως δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου