Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ

Γιατί είναι σοβαρότερο στα μωρά;
Επειδή το νεφρό τους είναι πολύ μικρό και πίνουν πολύ γάλα σε σκόνη.

Η Κίνα νοσηλεύει 13.000 νήπια Δεν έχει σημασία πόσο πολλή Μελαμίνη κατανάλωσε ένας άνθρωπος. Το σημαντικό είναι ότι
«δεν μπορεί ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙ!»


Ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγονται; Τα τρόφιμα που περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει να αποφεύγονται. Θυμηθείτε: Τα τρόφιμα με κρέμα ή γάλα πρέπει αποφεύγονται.

Τι είναι το δηλητηριασμένο γάλα; Είναι το γάλα σε σκόνη που αναμιγνύεται με «ΜΕΛΑΜΙΝΗ»
Η μελαμίνη είναι μια βιομηχανική χημική ουσία που χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλαστικών.
Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή διακοσμητικών πάνελ.
Γιατί η μελαμίνη προστίθεται στο γάλα σε σκόνη; Η σημαντικότερη θρεπτική ουσία στο γάλα είναι πρωτεΐνη. Και η μελαμίνη έχει την ίδια πρωτεΐνη που περιέχει ΑΖΩΤΟ.
Δεν έχει μυρωδιά, έτσι δεν μπορεί να ανιχνευθεί. Η προσθήκη της μελαμίνης στο γάλα μειώνει την περιεκτικότητα σε γάλα και είναι φτηνότερη από το καθαρό γάλα.
Έτσι χαμηλώνει το κόστος και μπορεί να αποδώσει στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης περισσότερο κέρδος!
Πότε ανακαλύφθηκε; Έτος 2007: τα κατοικίδια ζώα (γάτες και σκυλιά) στην Αμερική πέθαιναν ξαφνικά. Διαπίστωσαν ότι οι ζωοτροφές από την Κίνα περιέχουν μελαμίνη.
Άρχισε το 2008 στην Κίνα, μια απότομη αύξηση των περιπτώσεων νηπίων με πέτρες στα νεφρά.
Αύγουστος 2008: Γάλα σε σκόνη στην Κίνα βρέθηκε με μελαμίνη. Σεπτέμβριος 2008:
Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας ζητά από την Κίνα να ελέγξει αυτό το πρόβλημα. 21 του Σεπτεμβρίου 2008: Τα περισσότερα τρόφιμα στην Ταϊβάν βρέθηκαν με μελαμίνη.
Τι συμβαίνει όταν χωνευτεί η μελαμίνη; Η μελαμίνη παραμένει μέσα στο νεφρό. Δημιουργεί πέτρες που φράζουν τους σωλήνες. Ο πόνος είναι έντονος και το άτομο δεν μπορεί να ουρήσει. Το νεφρό πρήζεται. Αν και η χειρουργική επέμβαση μπορεί να αφαιρέσει τις πέτρες, μπορεί όμως να προκαλέσει αμετάκλητη ζημία στα νεφρά. Μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια λειτουργίας των νεφρών και να οδηγήσει στο θάνατο λόγω ουραιμίας.


Τι είναι διάλυση;
Στην πραγματικότητα, ονομάζεται «αιμοκάθαρση». Φιλτράρεται το αίμα όλου του σώματος σε μηχάνημα και επιστρέφει έπειτα πίσω στο σώμα. Ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί 4 ώρες και είναι απαραίτητη μία φορά κάθε 3 ημέρες για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου