Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αιματηρές ληστείες (πάλι) στα Πατήσια

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός δύο ληστειών που έγιναν χθες στην περιοχή των Πατησίων, οι οποίες, όπως εικάζει η Αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν από τα δύο ίδια άτομα.

Συγκεκριμένα, νεκρός από τα πυρά ληστών έπεσε ο 55χρονος ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη στα Πατήσια. Οι δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα γύρω στις 10.30 το πρωί, πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη του και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Νωρίτερα (περίπου στις 10.15) δύο ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο λειτουργούσε και ως ανταλλακτήριο συναλλάγματος και βρίσκεται στην οδό Αχαρνών και Σερίφου στα Πατήσια, και άρπαξαν κινητά τηλέφωνα. Κατά τη διαφυγή τους τους καταδίωξε ο Αφγανός υπάλληλος, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έξω από κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Ο νεαρός Αφγανός διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σημειώθηκε άλλη μία ληστεία σε εστιατόριο, αυτήν τη φορά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Τρεις ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν στην ταβέρνα, ακινητοποίησαν το προσωπικό και τους θαμώνες, άδειασαν το ταμείο και υποχρέωσαν τους πελάτες να τους δώσουν κινητά τηλέφωνα και ρολόγια, ενώ κατά την αποχώρησή τους πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου