Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Στη φυλακή η παρουσιάστρια Σκορδέλη και ο αδελφός της





Πίσω από τα σίδερα της φυλακής βρίσκεται η Κύπρια παρουσιάστρια Eλενα Σκορδέλη για τη στυγνή δολοφονία του επιχειρηματία ιδιοκτήτη του εκδοτικού συγκροτήματος «Δίας» Αντη Χατζηκωστή.

Υστερα από παρασκήνιο ημερών, φήμες και υποθέσεις, η 42χρονη συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 37χρονο αδερφό της Τάσο Κρασοπούλη.

Η Ελενα Σκορδέλη και ο αδελφός της αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.Την Παρασκευή, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης των 2 συλληφθέντων, με βάση τη μαρτυρία ενός εκ των τριών υπόπτων που ήδη βρίσκονταν υπό οκταήμερη κράτηση στην ομολογία του.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, σε δύο συναντήσεις που είχαν ο ίδιος και δεύτερος ύποπτος με τον Κρασοπούλη και τη Σκορδέλη του ζήτησαν να δολοφονήσουν έναντι αμοιβής τον Αντη Χατζηκωστή. Γι’ αυτή τους την «υπηρεσία», τους υποσχέθηκαν ότι θα τους εξασφάλιζαν μόνιμη απασχόληση στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, τα δύο αδέρφια ήθελαν τη φυσική εξόντωση του Χατζηκωστή επειδή η Σκορδέλη εκδιώχθηκε από το κανάλι.


Οι έρευνες
Ο συλληφθείς, που ομολόγησε το έγκλημα, υπέδειξε τη νεκρή ζώνη ανάμεσα στα χωριά Περιστερώνα και Μάσσαρι ως τον χώρο όπου πέταξαν το όπλο μετά το έγκλημα. Ωστόσο, η περιοχή έχει πλημμυρίσει από τις βροχές και αναμένεται να αντληθεί το νερό με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, προκειμένου να εντοπιστεί το όπλο. Οι έρευνες πάντως ενδεχομένως να επεκταθούν σε άλλες περιοχές, καθώς υπάρχει η υποψία πως το όπλο και η μοτοσικλέτα έχουν μετακινηθεί.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Κρασοπούλης όσο και η Σκορδέλη αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Με δήλωση που δημοσιοποίησαν στα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου τους, υποστηρίζουν ότι δεν φέρουν ένσταση στην κράτησή τους λόγω της επιθυμίας τους να βοηθήσουν την Αστυνομία στο ανακριτικό της έργο «για εξιχνίαση των πραγματικά εμπλεκόμενων» στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου