Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Νέα επίθεση με μαχαίρι σε βάρος οδηγού ταξί στην Θεσσαλονίκη


19.1.2010

..Ο τρόμος συνεχίζεται για τους οδηγούς ταξί στην Θεσσαλονίκη, καθώς την Τρίτη σημειώθηκε νέα επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή του Σέιχ Σου. Συγκεκριμένα, 32χρονος αυτοκινητιστής ο οποίος μάλιστα είχε πέσει θύμα ληστείας στις 28 Δεκεμβρίου, επιβίβασε στο ταξί του νεαρό, ο οποίος του ζήτησε να τον πάει στην Πυλαία. Στην διαδρομή και στο ύψος του Σέιχ Σου ο νεαρός έβγαλε μαχαίρι και χωρίς να πει οτιδήποτε στον οδηγό, τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα. Ευτυχώς ο 32χρονος βλέποντας το μαχαίρι, αντέδρασε γρήγορα και βγήκε απ’ το ταξί, αποφεύγοντας κάποιο θανάσιμο χτύπημα.
..Ο δράστης διέφυγε, ωστόσο σε μικρή απόσταση απ’ το σημείο του έπεσε το μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα. Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα συνελήφθη για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί στην Θεσσαλονίκη νεαρό ζευγάρι, οι οποίοι σπουδάζουν στην Δραματική Σχολή. Οι δύο νέοι είχαν επιβιβαστεί σε ταξί στο κέντρο της πόλης και ακούγοντας στο ραδιόφωνο για ληστεία σε ταξί στο Καλοχώρι, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο τους. Η νεαρή που καθόταν στην θέση του συνοδηγού έδωσε το σύνθημα στον φίλο της που καθόταν πίσω απ’ τον οδηγό και αυτός έβγαλε όπλο.
..Ο αυτοκινητιστής ωστόσο πρόλαβε να ειδοποιήσει στον ασύρματο τους συναδέλφους του και το ζευγάρι τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, οι πρώτοι οδηγοί ταξί που έσπευσαν, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους εγκλωβίσουν σε πολυκατοικία, όπου συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς. Οι δύο νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι ως σπουδαστές υποκριτικής, θέλησαν να υποδυθούν τους ληστές.

Ρεπορτάζ: Δ. Τζιότζιου
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου