Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αδίστακτοι ληστεύουν και πυροβολούν


..Ασύλληπτοι παραμένουν οι δύο νεαροί οι οποίοι έκλεψαν μοτοσυκλέτα από ζευγάρι στην Αθήνα, αφού τους πυροβόλησαν, και στη συνέχεια μετέβησαν στο Αργος, όπου τραυμάτισαν δύο άτομα σε απόπειρα ληστείας 18:36

..Ασύλληπτοι παραμένουν οι δύο νεαροί, οι οποίοι, αφού πυροβόλησαν σήμερα το πρωί ένα ζευγάρι στην Αθήνα και άρπαξαν την μοτοσικλέτα του, μετέβησαν στο Aργος, όπου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σε απόπειρα ληστείας δύο άτομα.

.Οι δράστες, πριν από την ληστεία που είχαν σχεδιάσει, βγήκαν στους δρόμους προς αναζήτηση δικύκλου για να πάνε στο Άργος.

.Αρχικά, χθες το βράδυ, αποπειράθηκαν να κλέψουν στην περιοχή του Ρέντη, την μοτοσικλέτα νεαρού. Τον απείλησαν με πιστόλι, αλλά αυτός, όταν κατέβηκε από το δίκυκλο πήρε και τα κλειδιά μαζί του και έτσι οι δράστες δεν μπόρεσαν να φύγουν.

..Οι δράστες όμως δεν πτοήθηκαν και λίγη ώρα αργότερα επιτέθηκαν σε ζευγάρι που μόλις είχε βγεί από τον κινηματογράφο στο VILLAGE PARK και ετοιμάζονταν να ανέβει στη μοτοσικλέτα του.

..Πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα με πιστόλι για εκφοβισμό και πέτυχαν να πάρουν το δίκυκλο. Στις 11 το πρωί, οι δράστες, με την κλεμμένη μοτοσικλέτα μετέβησαν σε εργοστάσιο εσπεριδοειδών που βρίσκεται κοντά στο Ναύπλιο και με το πρόσχημα ότι ήθελαν να κάνουν αίτηση για δουλειά, ανέβηκαν στο λογιστήριο.

..Εκεί απείλησαν με πιστόλια τους υπαλλήλους και ζήτησαν τα χρήματα των ταμείων. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να τους τα δώσουν και οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο από αυτούς.

..Οι ληστές, οι οποίοι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους διέφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα. Λίγη ώρα αργότερα εγκατέλειψαν την κλεμμένη από την περιοχή του Ρέντη μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Κουντούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου