Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ληστεία με λεία 17.000 ευρώ



κατέγραψαν live οι κάμερες τράπεζας στην Κομοτηνή, αφήνει αδιάφορη την αστυνομία, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος. 07:31

..Για έλλειψη αντανακλαστικών και κατηγορεί τους αστυνομικούς στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αιγείρου κ. Κώστας Τσατσαρίδης.

,,Τους έδωσε βίντεο και φωτογραφίες με δύο άτομα που του έκλεψαν μέσα από το αυτοκίνητό του 17.000 ευρώ και αντί να κινητοποιηθούν αμέσως προκειμένου να τους εντοπίσουν, του είπαν «ξέχνα τα λεφτά»!

..Η κλοπή σημειώθηκε το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου, λίγη ώρα αφότου ο αντιδήμαρχος είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.


..Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, οι δράστες τον είχαν παρακολουθήσει ακόμη και μέσα στην τράπεζα. Ο ένας, μάλιστα, είχε μπει στο υποκατάστημα μαζί του και ο άλλος είχε μείνει έξω και τον περίμενε.


..Μόλις ο κ. Τσατσαρίδης πήρε τα χρήματα, μπήκε στο φορτηγάκι του και ξεκίνησε να κάνει τις υπόλοιπες δουλειές που είχε προγραμματίσει την ημέρα εκείνη στην πόλη της Κομοτηνής.


..Στάθμευσε το όχημά του σε υπαίθριο πάργκιγκ, σε κοντινή απόσταση από κέντρο διασκέδασης το οποίο διαθέτει κάμερες ασφαλείας και αφού έβαλε τα χρήματα κάτω από το κάθισμα του οδηγού, έφυγε. Λίγα λεπτά αργότερα, οι δύο δράστες -οι οποίοι είχαν γίνει σχεδόν η σκιά του από την ώρα που μπήκε στην τράπεζα ,έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και του άρπαξαν τις 17.000 ευρώ.


..Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, αντί να πάρουν αμέσως τα βίντεο από το κέντρο διασκέδασης και το υποκατάστημα και να τυπώσουν φωτογραφίες για την αναζήτησή τους, όπως καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος αδράνησαν, με συνέπεια να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να εξαφανιστούν από την πόλη..

..Μάλιστα, όπως ανέφερε, πήγε ο ίδιος και πήρε τα βίντεο και με δικά του έξοδα, τα οποία έφτασαν τα 300 ευρώ, τύπωσε τις φωτογραφίες των δραστών και τους έδωσε στην Ασφάλεια για να τους αναζητήσουν.

..Και στα δύο βίντεο, της τράπεζας και του κέντρου διασκέδασης, οι κλέφτες απεικονίζονται καθαρά να παρακολουθούν τον αντιδήμαρχο, να σπάνε το τζάμι του οχήματός του και να αρπάζουν από μέσα τα χρήματα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου