Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε εταιρεία χυμών στο Άργος


7.1.2010


...Αιματηρή απόπειρα ληστεία με δύο τραυματισμένους από σφαίρες υπαλλήλους εταιρείας συσκευασίας χυμών σημειώθηκε στο Άργος. Οι ληστές εισέβαλλαν με κράνη και κρατώντας πιστόλια στην εταιρεία και ζήτησαν τα χρήματα. Όταν οι υπάλληλοι τους απάντησαν, ότι δεν έχουν χρήματα, άρχισαν να τους πυροβολούν στα πόδια. Οι δράστες εγκατέλειψαν τα θύματά τους αιμόφυρτα και με τις τσέπες άδειες διέφυγαν με μια κλεμμένη μοτοσικλέτα.

,,,Ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης, ωστόσο ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στην Αθήνα και εισήχθη στο χειρουργείο με ακατάσχετη αιμορραγία στο πόδι. Την ίδια ώρα, ο ληστής των κομμωτηρίων χτύπησε ξανά στον Κορυδαλλό. Ο νεαρός φορώντας κράνος εισέβαλε στο κατάστημα και απαίτησε τις εισπράξεις. Οι υπάλληλοι δεν τον πίστεψαν νομίζοντας ότι επρόκειτο για φάρσα και ενέδωσαν στην απειλή του, όταν άνοιξε το όπλο και τους έδειξε ότι είχε πραγματικές σφαίρες.

,,Η Αστυνομία εκτιμά, ότι ο ίδιος δράστης ευθύνεται και για ληστεία σε άλλο κομμωτήριο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι επί της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη. Τα καταστήματα της λεωφόρου Λαμπράκη έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών δύο και τρεις φορές το καθένα. Απτόητοι παραβιάζουν χρηματοκιβώτια χρησιμοποιώντας ακόμη και ηλεκτρικό τρυπάνι. Στο Παλαιό Φάληρο δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και χτύπησαν την ιδιοκτήτρια, η οποία νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι.

,,,Στους Αγίους Αναργύρους θρασύτατοι ληστές εισέβαλλαν με αυτοκίνητο σε σούπερ-μάρκετ από την τζαμαρία με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ξήλωσαν από την θέση του το ΑΤΜ τραπέζης που υπήρχε σε αυτό, το φόρτωσαν στο φορτηγάκι και εξαφανίσθηκαν. Ο νυχτοφύλακας ενημέρωσε την Αστυνομία και μετά από άγρια καταδίωξη συνελήφθη ένας από τους δράστες σε ερημική τοποθεσία του Ασπρόπυργου.

Ρεπορτάζ: Δ. Περγελής, Χ. Σαμαράς
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου