Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Μπαράζ κινητοποιήσεων από την Τρίτη


Μπαράζ κινητοποιήσεων ξεκινά από την Τρίτη με την τριήμερη απεργία των Τελωνειακών που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων τους. Εξάλλου απεργία από την Τρίτη έως Παρασκευή εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου απεργούν οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ. Από την απεργιακή κινητοποίηση των τελωνειακών αναμένεται να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα.

Σε τριήμερη απεργία, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων και του εισοδήματός τους.

Την ίδια ώρα, οι βενζινοπώλες προειδοποιούν με επ΄ αόριστο κλείσιμο των πρατηρίων τους εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην επιβολή των φορολογικών μέτρων στον κλάδο τους.

Απεργία από την Τρίτη έως Παρασκευή εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για τους εργαζόμενους στο ΚΕΠΥΟ, στο Χημείο Κράτους, στο Λογιστήριο του Κράτους, στις Κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας, στη Στατιστική Υπηρεσία, στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στον ΟΔΔΥ
και το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου