Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Καρχαρίας του άφησε ως...ενθύμιο το δόντι του


Ένας σέρφερ στο Σίδνεϊ αφηγήθηκε πώς ένας καρχαρίας 1.6 μέτρων σχεδόν βγήκε στη στεριά και τον άρπαξε από το πόδι τραβώντας τον μέσα στη θάλασσα. "Κρατήθηκα από έναν βράχο ενώ ο καρχαρίας προσπαθούσε να με τραβήξει μέσα...και κέρδισα εγώ", είπε ο Πολ Γουέλς μετά από το περιστατικό στην παραλία της Μόνα Βέιλ. Όμως ειδικοί στους καρχαρίες είπαν ότι το απομεινάρι δοντιού που βρέθηκε στο πόδι του Γουέλς προέρχεται από άλλου είδους καρχαρία και ότι το πιθανότερο είναι να τον δάγκωσε μέσα στη θάλασσα επειδή κατά λάθος πάτησε πάνω του. *****************************************************
Τραγική κατάληξη σε ληστεία
Ενας νεαρός Αλβανός σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στις Θερμοπύλες και ένας άλλος τραυματίστηκε βαριά, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μετά από κλοπή που είχαν διαπράξει στον Μώλο Φθιώτιδας


Το αυτοκίνητό τους, τύπου Αλφα Ρομέο, βγήκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας από τον ανισόπεδο κόμβο των Θερμοπυλών και αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 150 μέτρων.

Κατά την πρόσκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο οδηγός, ηλικίας 29 χρόνων, ενώ ο συνεργός του στη ληστεία, ηλικίας 28 χρόνων, παρά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη βγήκε από ο όχημα και προσπάθησε να διαφύγει.

Αφού διέσχισε κάθετα το ένα ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών ?Θεσσαλονίκης και κρύφτηκε στη διαχωριστική νησίδα, όπου βρέθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών και διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Oι δύο αλλοδαποί είχαν εισβάλει στην οικία στον Μώλο στις 2.30 τα ξημερώματα και είχαν αρπάξει από τους ιδιοκτήτες της 850 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως έγινε γνωστό, οι Αλβανοί βρίσκονταν νόμιμα στην χώρα και διέμεναν στην Αθήνα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν κλέψει, ένα πιστόλι μάρκας CZ ZASTAVA 9 mm και μία γεμιστήρα με δεκατρείς σφαίρες.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Κουντούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου