Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν 16χρονο στον Ασπρόπυργο


14.12.2009

Δύο αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν το βράδυ της Κυριακής σε μίνι-μάρκετ στον Ασπρόπυργο και δεν δίστασαν να σηκώσουν το όπλο τους και να το αδειάσουν πάνω σε ένα 16χρονο παιδί. Μέσα στο κατάστημα την ώρα της ληστείας βρισκόταν η κόρη του ιδιοκτήτη και ο 16χρονος. Οι ληστές έφθασαν με μια κλεμμένη μηχανή και φορώντας κράνη μπήκαν μέσα φωνάζοντας ληστεία. Ο νεαρός κινήθηκε για να προστατεύσει την κοπέλα, τότε ο ληστής εν ψυχρώ τον πυροβόλησε 7 φορές στα πόδια, την κοιλιά και τον θώρακα.

Η νεαρή γυναίκα τελικά τους ανάγκασε να φύγουν από το μαγαζί χτυπώντας τους με τη σφουγγαρίστρα που κρατούσε. Τη μηχανή εντόπισε λίγη ώρα αργότερα να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, εκείνοι δεν υπάκουσαν και ακολούθησε καταδίωξη. Οι κακοποιοί μπήκαν με ταχύτητα σε ένα στενό, αλλά λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος έπεσαν και ο ένας απ’ τους δύο πυροβόλησε δύο φορές προς το περιπολικό που τους κατεδίωξε και έφυγαν με τα πόδια προς τα χωράφια. Παρά τις ολονύχτιες έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου με το πρώτο φως της ημέρας, οι δύο ληστές δεν βρέθηκαν πουθενά.

Λίγη ώρα πριν από την αιματηρή ληστεία, δύο άνδρες είχαν εισβάλει σε ένα άλλο μίνι-μάρκετ, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ πιθανό, να πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Ο 16χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
Ρεπορτάζ: Χ. Σαμαράς
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου