Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Εισβολή ληστών με… αυτοκίνητο σε τράπεζα στο Μοσχάτο

29.4.2010
Ούτε οι πόρτες ασφαλείας, ούτε και η ομάδα ΔΙΑΣ που περιπολεί συνεχώς στους δρόμους, εμπόδισε δύο ένοπλους να εισβάλουν το πρωί της Πέμπτης με αυτοκίνητο σε τράπεζα στο Μοσχάτο. Στις 08:05 το πρωί υπάλληλοι και πελάτες είδαν έντρομοι έναν κουκουλοφόρο να σπάει με το αυτοκίνητο την τζαμαρία και τον συνεργό του να μπαίνει μέσα πεζός. Οι δύο ληστές αμέσως κατευθύνθηκαν στα ταμεία, όμως τα χρηματοκιβώτια είχαν χρονοκαθυστέρηση και έτσι άρπαξαν όλα κι όλα 600 ευρώ που υπήρχαν στα γκισέ και έφυγαν.


Από καθαρή τύχη κανείς από τους περίπου 10 υπαλλήλους, αλλά και τους πελάτες, δεν βρισκόταν στο σημείο της εισβολής. Μάλιστα τα στόρια ήταν κατεβασμένα και ο ληστής δεν μπορούσε να δει, αν καθόταν κανείς στα γραφεία δίπλα στην τζαμαρία. Οι ληστές έφυγαν από την τράπεζα με μηχανή, ενώ για το αυτοκίνητο δεν έχει δηλωθεί κλοπή.
Ρεπορτάζ: Χ. Σαμαράς
============================

Περίμενε τον delivery και χτύπησε το κουδούνι της ο ληστής



Τον delivery με τα φαγητά που είχε παραγγείλει περίμενε μία 35χρονη στον Κολωνό και στην θέση του την επισκέφθηκε ένας ληστής. Η Χρύσα Πετρίδου άνοιξε την πόρτα όταν χτύπησε το κουδούνι, νομίζοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που έφερνε την παραγγελία, αλλά όπως περιέγραψε στον ALPHA, ήταν ένας εύσωμος άνδρας, που την στρίμωξε στον τοίχο και την απείλησε με κατσαβίδι, να μην καλέσει βοήθεια. Μέσα στην ατυχία της ήταν και τυχερή, αφού πολύ σύντομα χτύπησαν το κουδούνι της οι φίλοι που περίμενε και ο κακοποιός τράπηκε σε φυγή. Η Χρύσα Πετρίδου είχε πέσει όπως μας λέει στο παρελθόν θύμα ληστείας. Η επίθεση που δέχτηκε όμως μέσα στο σπίτι της ήταν ένα σοκ αλλά και ταυτόχρονα μάθημα για τους κινδύνους που παραμονεύουν.
Ρεπορτάζ: Κ. Σαρικάς

Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου