Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Νέα Προηγμένη Φόρμουλα Αντιμετώπισης Τριχόπτωσης Και Ανάπτυξης Νέων Τριχών Με Την Τεχνολογία Penetrating Peel

Το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό φυτικό προϊόν τριχοφυΐας!

Το σπρέι Herbal-H είναι μία ιατρικά αποδεδειγμένη φόρμουλα, ειδική για την προώθηση και την ανάπτυξη του θύλακα της τρίχας.

Οι περισσότερες θεραπείες τριχόπτωσης αποτρέπουν την πτώση των μαλλιών θρέφοντας το τριχωτό της κεφαλής και ελαχιστοποιώντας την ζημία που προκαλείτε από το DHT
Αλλά πώς μπορεί να βγάλει μαλλιά σε φαλακρές περιοχές της κεφαλής;



Οι διαθέσιμες θεραπείες που διατίθενται σήμερα έχουν ως


αποκλειστικό στόχο να αποτρέψουν την τριχόπτωση.Το Herbal-H κάνει ακόμα ένα βήμα παραπέρα, δηλ. την δημιουργία νέας τρίχας. Όχι μόνο θα σταματήσει την τριχόπτωση αλλά θα επαναφέρει τις τρίχες που χάσατε και ακόμα περισσότερες!


Το Herbal-H είναι επιστημονικά μελετημένο και φτιαγμένο για να ενεργοποιεί την τρίχα μέσα από το θύλακα της και το καθιστά πολύ αποτελεσματικό για την θεραπεία της αντρικής φαλάκρας.Με την λειτουργία του, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, την αναπλήρωση του GI(General Intelligence),την παροχή διατροφής για το δέρμα και το κρανίο. Έτσι επιτρέπει στα θυλάκια της τρίχας να ανακτήσουν την λειτουργία τους ξανά και να αναπτυχθούν νέα μαλλιά.


Η νέα καινοτομία Penetrating Peel Technology ενισχύει την διείσδυση του συστατικού angelica sinensis αλλάζοντας τη δομή στο κύτταρο του δέρματος και παράλληλα ενισχύει τον μηχανισμό του ιδρωτοποιού αδένα και την ρίζα της τρίχας.Επίσης αυξάνει την ενυδάτωση στο δέρμα της κεφαλής κάνοντας την να μπορεί να απορροφήσει πιο εύκολα τα θεραπευτικά συστατικά.

για περισσότερες λεπτομέρειες στο πιο κάτω link----------->  http://www.herbal-h.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου