Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Αγαπάει ο θεός τον ...μπάτσο, αγαπάει όμως και τον διαδηλωτή

Όλοι είδαμε την φωτογραφία του νεαρού με το τόξο στην τεράστια διαδήλωση ης 23ης του μήνα, όπως και την φωτογραφία της αστυνομίας, η οποία μας έδειχνε και ένα γαλάζιο ..τσεκούρι, ως αντικείμενο που κατείχε ο συγκεκριμένος συλληφθείς.Το τσεκούρι όμως, καθώς φαίνεται, είναι ..."αλλουνού παπά ευαγγέλιο", ή καλύτερα, αλλουνού **μπάτσου** (αστυνομικός δεν μπορεί βεβαίως να ....αποκληθεί ένας τέτοιος τύπος, όπως θα διαφανεί παρακάτω).


το τσεκούρι, φαίνεται σε φωτογραφίες ολοκάθαρα (βλ. link παρακάτω) να κάνει βόλτες μέσα σε σακίδιο ΜΑΤατζή πολύ πρίν τα επεισόδια και τη σύλληψη. Για όσους "καχύποπτους" σκεφούν ότι "οι φωτογραφίες είναι μετά τη σύλληψη", η διμοιρία που κουβαλά το τσεκούρι είναι **άλλη** από τη διμοιρία που έκανε τη σύλληψη του "τοξότη", όπως φαίνεται και από τα σχετικά σύμβολα στα κράνη.


 Η διμοιρία με τον τσεκουροφόρο ΜΑΤατζή, στις φωτογραφίες συνοδεύει άλλον συλληφθέντα (άραγε αυτουνού τί να του φορτώσανε;). Η διμοιρία που συλλαμβάνει τον τοξότη είναι στην τελευταία φωτογραφία, σε άλλο σημείο της Πλατείας Συντάγματος.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_3350.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου