Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Ann Timson, μια 71χρονη γιαγιά είναι εδώ και λίγες μέρες η ηρωίδα του βρετανικού Τύπου καθώς επιτέθηκε σε ομάδα ληστών,


Ατρόμητη γιαγιάκα τα βάζει με έξι ληστές κοσμηματοπωλείου! (video)

Η Ann Timson, μια 71χρονη γιαγιά είναι εδώ και λίγες μέρες η ηρωίδα του βρετανικού Τύπου καθώς επιτέθηκε σε ομάδα ληστών, οπλισμένων με βαριοπούλες και απέτρεψε έτσι ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Νορθάμπτον. Η σκηνή, μάλιστα, καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος και μεταδόθηκε στην εκπομπή του ITV, Anglia Tonight. Τα βρετανικά ΜΜΕ την βάφτισαν ήδη «Supergran» αφορμή μια τηλεοπτική σειρά των 80Άs που είχε ως θέμα… μια γιαγιά που πολεμούσε το έγκλημα. Δείτε και εσείς τα απίστευτα στιγμιότυπα…
Η αστυνομία έλαβε κλήση να μεταβεί στις 09.30 (τοπική ώρα) στη συμβολή της Gold Street με την Bridge Street, όπου βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο που έβαλαν στο μάτι οι ληστές. Όμως όπως μπορείτε να δείτε στο video η γιαγιά πρόλαβε τις αστυνομικές δυνάμεις και αφού διέσχισε τρέχοντας τον δρόμο έφτασε στο σημείο όπου βρίσκονταν οι έξι δράστες την ώρα που εκείνοι προσπαθούσαν να σπάσουν την τζαμαρία του καταστήματος. Όταν τους πλησίασε άρχισε να τους επιτίθεται με τη τσάντα της , χωρίς να διαισθανθεί ούτε μια στιγμή ότι θέτει σε κίνδυνο την σωματική της ακεραιότητα.
Οι αιφνιδιασμένοι ληστές, φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας,  τρέπονται σε φυγή αλλά πάνω στην βιασύνη τους μπερδεύονται και μερικοί πέφτουν κάτω. Στο βίντεο εμφανίζονται και περαστικοί να επιτίθενται σε έναν από τους επίδοξους ληστές, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μηχανάκι. Μετά την παρέμβαση της γηραιάς κυρίας και των υπόλοιπων περαστικών η αστυνομία του Νορθάμπτον συνέλαβε τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 18 ως 39, ενώ αναζητά άλλα δυο πρόσωπα.
Οι αστυνομικοί πήραν την γιαγιά σε μια κοντινή καφετέρια και αφού την κέρασαν καφέ και ότι άλλο ήθελε την πήγαν στο σπίτι. Όπως έγινε γνωστό το Παλάτι σκοπεύει να βραβεύσει την Ann Timson για την τόλμη και την ευσυνειδησία που επέδειξε.

http://feedproxy.google.com/~r/eradioblog/~3/iH4zdAge-E4/post.asp?utm_source=feedburner&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου