Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Συνελήφθη ο φυγάς των κρατητηρίων Ρεθύμνου


[Δημοσιεύτηκε στις 30/7/2009 - 11:58:00 πμ]
Στο Ηράκλειο συνελήφθη ο 20χρονος Αλβανός που απέδρασε χθες τα ξημερώματα από τα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου. Τον νεαρό συνέλαβαν σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Ρεθύμνου, οι οποίοι τον αναζητούσαν και τον εντόπισαν έξω από τα γραφεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου.

Ο Αλβανός είχε αποδράσει κόβοντας τα σίδερα της καγκελόπορτας των κρατητηρίων με συναρμολογούμενο αλυσοπρίονο, το οποίο βρισκόταν μέσα στην ... κρέπα σοκολάτας που του παρέδωσε νεαρή Βουλγάρα όταν τον επισκέφτηκε.


=======================================

Ομηρία βρετανών στα Μάλια
[Δημοσιεύτηκε στις 30/7/2009 - 11:49:00 πμ]

Όμηροι κρατήθηκαν για λίγες ώρες δύο βρετανοί τουρίστες στα Μάλια, από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Νωρίτερα, ο ένας εκ των Βρετανών είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε σούπερ μάρκετ, όταν έχασε τον έλεγχο της τετράτροχης μοτοσικλέτας που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης και τέσσερα ακόμα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο έπιασαν το νεαρό και τον κτύπησαν, ζητώντας του επίμονα αποζημίωση για τις ζημιές που είχε προκαλέσει. Ο Βρετανός τουρίστας αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τα χρήματα, με αποτέλεσμα εκείνοι να τον οδηγήσουν σε υπόγειο, όπου υπό την απειλή μαχαιριού, τον πίεζαν να καταβάλει συγκεκριμένο ποσό.

Ένας φίλος του Βρετανού, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός άρχισε να τον αναζητεί και πήγε στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα. Εκεί δέχθηκε επίθεση από τα ίδια άτομα, τα οποία τον κτύπησαν και τον οδήγησαν στο υπόγειο, όπου τον κράτησαν όμηρο, απελευθερώνοντας τον πρώτο, προκειμένου να βρει τα χρήματα.

Εκείνος κατέφυγε στο ταξιδιωτικό του γραφείο, το οποίο ενημέρωσε την αστυνομία. Τρείς από τους δράστες, ηλικίας 38,30 και 27 ετών έχουν συλληφθεί ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλα τρία άτομα.
[Πηγή:ΕΡΑ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου