Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τι είναι το δηλητηριασμένο γάλα; Είναι το γάλα σε σκόνη που αναμιγνύεται με «ΜΕΛΑΜΙΝΗ»




Η μελαμίνη είναι μια βιομηχανική χημική ουσία που χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλαστικών.
Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή διακοσμητικών πάνελ.
Καταλάβατε; Η μελαμίνη είναι για χρήση στη βιομηχανική παραγωγή και δεν μπορεί να φαγωθεί.
Γιατί η μελαμίνη προστίθεται στο γάλα σε σκόνη;
Η σημαντικότερη θρεπτική ουσία στο γάλα είναι πρωτεΐνη.
Και η μελαμίνη έχει την ίδια πρωτεΐνη που περιέχει ΑΖΩΤΟ
Η προσθήκη της μελαμίνης στο γάλα μειώνει την περιεκτικότητα σε γάλα και είναι φτηνότερη από το καθαρό γάλα. Έτσι χαμηλώνει το κόστος και μπορεί να αποδώσει στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης περισσότερο κέρδος!
Τι συμβαίνει όταν χωνευτεί η μελαμίνη;
Η μελαμίνη παραμένει μέσα στο νεφρό. Δημιουργεί πέτρες που φράζουν τους σωλήνες. Ο πόνος είναι έντονος και το άτομο δεν μπορεί να ουρήσει. Το νεφρό πρήζεται.
 Αν και η χειρουργική επέμβαση μπορεί να αφαιρέσει τις πέτρες, μπορεί όμως να προκαλέσει αμετάκλητη ζημία στα νεφρά. Μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια λειτουργίας των νεφρών και να οδηγήσει στο θάνατο λόγω ουραιμίας.

Γιατί είναι σοβαρότερο στα μωρά; Επειδή το νεφρό τους είναι πολύ μικρό και πίνουν πολύ γάλα σε σκόνη.

Η Κίνα νοσηλεύει 13.000 νήπια
 
Δεν έχει σημασία πόσο πολλή Μελαμίνη κατανάλωσε ένας άνθρωπος. Το σημαντικό είναι ότι «δεν μπορεί ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙ!»

Ποια τρόφιμα πρέπει να αποφεύγονται;Τα τρόφιμα που περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει να αποφεύγονται.
 Θυμηθείτε: Τα τρόφιμα με κρέμα ή γάλα πρέπει αποφεύγονται.

Τι κάνουμε έπειτα; Αποφύγετε τα ανωτέρω τρόφιμα για τουλάχιστον έξι μήνες. Εάν έχετε snack bar, εστιατόριο ή καφετερία, σταματήστε να πουλάτε γαλακτοκομικά προϊόντα. Εάν έχετε τα νήπια στο σπίτι, ταΐστε τα με μητρικό γάλα ή βρείτε άλλα υποκατάστατα.
Τέλος, μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με τους φίλους σας.
Έτσι θα καταλάβουν τον κίνδυνο δηλητηρίασης του γάλακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου