Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009



Δουλειά έχουν πιάσει στο κέντρο της Αθήνας οι γερανοί της Τροχαίας, καθαρίζοντας τα πεζοδρόμια από τα σταθμευμένα δίκυκλα. Τις τελευταίες ήμερες πολλοί οδηγοί δικύκλων που έχουν παρκάρει παράνομα, βρίσκουν κλήσεις πάνω στην μηχανή τους και άλλοι πάλι δεν την βρίσκουν καθόλου, αφού την έχει πάρει ο γερανός. Οι μοτοσικλετιστές πάντως διαμαρτύρονται, γιατί όπως λένε, δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης για δίκυκλα. Πάντως κανείς οδηγός μηχανής δεν σκέφτεται να αφήσει την μηχανή του σε πάρκινγκ. Οι πεζοί από την πλευρά τους εκτός από τις δυσκολίες στην μετακίνηση, έχουν να αντιμετωπίσουν όπως λένε και τους κινδύνους που παραμονεύουν στα πεζοδρόμια. Οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Ρεπορτάζ: Χ. Σαμαράς
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης
-----------------------
21.10.2009

Συνελήφθη ο δράστης δολοφονίας Νιγηριανής στην Κυψέλη

Ένας 36χρονος Έλληνας μικροπωλητής και σύντροφος της νεαρής Νιγηριανής που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες νεκρή με χτυπήματα από μαχαίρι στο υπόγειο διαμέρισμα όπου έμενε στην Κυψέλη, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης της στυγερής δολοφονίας. Το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 36χρονο, ο οποιος ζούσε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία και όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, συναντήθηκαν στο διαμέρισμα του, όπου και διαπληκτίστηκαν, επειδή η κοπέλα του έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που ζει και εργάζεται.

Ο δράστης τότε πήρε ένα μαχαίρι απ’ την κουζίνα και την χτύπησε στο λαιμό. Στη συνέχεια την έβγαλε έξω απ’ το διαμέρισμα του, την άφησε στα σκαλιά και εξαφανίσθηκε. Στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησε το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στην άτυχη κοπέλα και στο οποίο υπήρχαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη. Στο μικροσκόπιο όμως των ερευνών της Ασφάλειας μπαίνουν και δύο δολοφονίες ιερόδουλων τον Δεκέμβριο του 2008 στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί πριν από λίγα χρόνια στην Θεσσαλονίκη σε 3 χρόνια φυλακή για επτά επιθέσεις σε γυναίκες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η μαρτυρία-ντοκουμέντο στον ALPHA της ιερόδουλης που γλίτωσε τον περασμένο Ιανουάριο απ’ το μαχαίρι αγνώστου, εξετάζεται και πάλι απ’ τις Αρχές, όπως και το σενάριο ο δράστης να είναι ο ίδιος.
Ρεπορτάζ: Χ. Σαμαράς

-----------------------------------
Έκλεψαν αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο σε σηματοδότη
21.10.2009
Μία πρωτοφανής κλοπή αυτοκινήτου εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Αιγάλεω. Δύο άνδρες εισέβαλαν από την πόρτα του συνοδηγού και την πίσω πόρτα στο αυτοκίνητο 36χρονου που ήταν σταματημένος στο φανάρι της συμβολής των οδών Θηβών και Αθηνών, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και απειλώντας τον με όπλα, του ζήτησαν να συνεχίσει την πορεία του επί της εθνικής οδού και να στρίψει στο πρώτο στενό δεξιά. Εκεί τον ανάγκασαν με την απειλή όπλου να αφήσει το κινητό του και όποιο άλλο αντικείμενο είχε επάνω του στο αυτοκίνητο, να κατέβει απ’ αυτό και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκαν.
Ρεπορτάζ: Κ. Σαρικάς, Δ. Περγελής
------------------------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου