Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Σκότωσε με όπλο αστυνομικού!



Με υπηρεσιακό πιστόλι αστυνομικού, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 34χρονο θαμώνα του μπαρ και τραυμάτισε σοβαρά τον φίλο του νεκρού, ο 40χρονος δράστης, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κέρκυρα. Ο 40χρονος πιστολέρο που συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία στο σπίτι του, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το όπλο ανήκε σε συνάδελφό τους που υπηρετεί στο νησί και είναι φίλος του.
Όπως ομολόγησε, το είχε κλέψει τον περασμένο Οκτώβριο μέσα από το τσαντάκι του αστυνομικού κατά τη διάρκεια βόλτας που είχαν πάει με το αυτοκίνητο του αστυφύλακα. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κερκύρας η κλοπή του όπλου είχε δηλωθεί.
Η αστυνομία, τώρα, ερευνά τα αίτια του καυγά μέσα στο μπαρ. Το γεγονός ότι ο δράστης άδειασε ολόκληρο τη γεμιστήρα, εξαπολύοντας περισσότερες από 12 σφαίρες, υποδεικνύει μίσος και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών ανάμεσα στον 40χρονο και τα θύματά του.
Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάσταση υγείας του 34χρονου τραυματία που σε λίγες ημέρες αναμένεται να αποκτήσει το τρίτο του παιδί.
Ρεπορτάζ: Δ. Περγελής, Π. Κύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου