Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

KYΨΕΛΙΩΤIΚΑ ΝΕΑ: 300.000 συμπολίτες μας στερούνται σήμερα την παροχ...

KYΨΕΛΙΩΤIΚΑ ΝΕΑ: 300.000 συμπολίτες μας στερούνται σήμερα την παροχ...: Δ εν πέρασαν περισσότερες από 20 ημέρες που η κυβερνητική τρόικα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την αναξιοπιστία της. Όταν γράψαμε για τις...

Δεν πέρασαν περισσότερες από 20 ημέρες που η κυβερνητική τρόικα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την αναξιοπιστία της. Όταν γράψαμε για τις κυοφορούμενες αυξήσεις του 48.7% στη ΔΕΗ έστειλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πάρει σβάρνα τα πρωινάδικα μοιράζοντας διαψεύσεις. Αναδημοσιεύσαμε την πρόταση της ΔΕΗ στη ΡΑΕ αλλά ο σχεδιασμός τους περιελάμβανε χρονικό στάδιο σιωπής μέχρι να ρίξουν τη βόμβα! Εχθές στην επιτροπή ακροάσεων της βουλής ο λαγός διοικητής της ΔΕΗ ανακοίνωσε τις αυξήσεις. Απαίτηση μνημονιακή, ή κάνουν αυξήσεις ή δεν παίρνουμε τη δόση, κοστίζει πολύ το κάρβουνο, έχουμε ταμειακή αδυναμία κ.λ.π.,κ.λ.π.
300.000 συμπολίτες μας στερούνται σήμερα την παροχή του βασικού κοινωνικού αγαθού, της ενέργειας, γιατί η μνημονιακή πολιτική τους στέρησε τη δουλειά, τους πετσόκοψε το μεροκάματο ή τη πενιχρή σύνταξη, τους καταδίκασε στην ανεργία. Όταν τα τελευταία χρόνια της μνημονιακής πανούκλας τα εισοδήματα έχουν μειωθεί μέχρι και 50%, επιδιώκουν νέα αύξηση στο ρεύμα αλλά 50%! Επιδιώκουν την απόλυτη και γενικευμένη εξαθλίωση.
Εμείς μπορούμε να τους ανεχόμαστε ακόμη; Θέλουμε να τους σταματήσουμε; Μπορούμε;
ΜΑΖΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ 1 ΓΕΝΑΡΗ 2013! Μπορούμε να τους ανατρέψουμε! Δεν έχουμε άλλο δρόμο. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Ή εμείς ή αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου