Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Ψέμα Στο Ψέμα» του Άντονι Νίλσον σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο Θέατρο ΗΒΗ

           ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ....        

   Προτάσεις από τον Πέτρο Σ. Αϊβαλή     


«Ψέμα Στο Ψέμα»

σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη

Μια απίθανη κωμωδία γεμάτη εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις

Ψέμα στο ψέμα
Πρόκειται για ένα καλά δομημένο παιχνίδι, όπου σε κάθε «γωνία» σε περιμένει μια έκπληξη. Μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, ίντριγκες και παρεξηγήσεις αναδύονται στην επιφάνεια οι πιο βαθιές αλήθειες.

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον προτού επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν, κάθε άλλο παρά στο πνεύμα των ημερών ταιριάζει. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το θάνατο της κόρης τους σε ένα δυστύχημα. Μία παρεξήγηση, όμως, οδηγεί το ζευγάρι να πιστέψει πως οι αστυνομικοί τους μιλάνε για το θάνατο του σκύλου τους. Μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, οι αστυνομικοί αποφασίζουν να κρύψουν το γεγονός από τους δύο ηλικιωμένους. Όχι μόνο, λοιπόν, δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους αλλά προκαλούν και μια σειρά παρεξηγήσεις παρασύροντας τον ιερέα, τους γείτονες κι ένα τσιουάουα.


Στο «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονι Νίλσον πρωταγωνιστούν: Ταξιάρχης Χάνος, Λαέρτης ΜαλκότσηςΝτίνος Καρύδης, Νεφέλη Ορφανού, Γιώργος Γαλίτης, Ελένη Καρακάση, Ελένη Αποστολοπούλου και Ελευθερία Γαλιατσάτου.

 σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη
σκηνικά-κοστούμια: Γιάννη Μετζικώφ
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Mουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

Θέατρο ΗΒΗ
Σαρρή 27, Ψυρρή,
Τηλ.: 210 3215127, 210 3216382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου