Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκεται η χώρα και σήμερα, με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» στους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου, ενώ ανάσα δροσιάς αναμένεται από τη Δευτέρα.



Την Κυριακή η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, και μόνο στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα υποχωρήσει ελαφρά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 4 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ.
http://www.ant1online.gr/Society/General/Pages/20107/c523a4ae-3950-4d6b-83f6-dbfae857bda2.aspx
```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση τις επόμενες ημέρες, με τους αδειούχους του Ιουλίου να εγκαταλείπουν την Αθήνα, με προορισμό τα νησιά.



Σύμφωνα με τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, εκατό περίπου δρομολόγια είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Ειδικότερα, 35.000 επιβάτες αναμενόταν να ταξιδέψουν με τα 33 δρομολόγια που προγραμματίστηκαν για την Παρασκευή, από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή, 60 και πλέον δρομολόγια με περίπου 5.000 επιβάτες επρόκειτο να εκτελεστούν προς τους προορισμούς του Αργοσαρωνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου