Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

EKTAKTO ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Θα δωρίσει σε κάθε ΄Ελληνα ένα όχημα ειδικών συνθηκών, ώστε να
μπορέσουμε (εκτός απ' την Ακρόπολη και τα νησιά...) να πουλήσουμε και τα σπίτια
μας στους ξένους!

 
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-07.jpg
Το Bufalino δημιουργήθηκε από τον Γερμανό βιομηχανικό σχεδιαστή Cornelius Comanns και έχει βασιστεί στο σχέδιο του τρίκυκλου Piaggio APE 50. Είναι οικονομικό στην κατανάλωση βενζίνης και διαθέτει μια κουζίνα, ένα κρεβάτι, ένα νιπτήρα, αποθηκευτικό χώρο, μια δεξαμενή νερού και ένα ψυγείο. Εντυπωσιακό!
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-01-550x378.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-02-550x550.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-03-550x413.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-04-550x374.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-05-550x326.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-06-550x307.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-08-550x537.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-09-550x363.jpg
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/10/trikyklo-troxospito-10-550x303.jpg
΄Οπως βλέπετε, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο
σας, όπως εσείς θέλετε!    

* Ευχαριστούμε τον φίλο μας Αλέκο Μιχ.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Φόβος και τρόμος στη Νορβηγία από το διπλό μακελειό με τους 91 νεκρούς


Δυο επιθέσεις, ένας δράστης: ο 32χρονος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ισλαμόφοβος και με διασυνδέσεις στην ακροδεξιά πτέρυγα. (Διαβάστε εδώ το προφίλ του) Δεν αποκλείεται, όμως, ο Μπρέιβικ να είχε βοήθεια στην οργάνωση των επιθέσεων και να τις εκτέλεσε μόνος του. Για την ώρα, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μόνο στον 32χρονο Νορβηγό, τόσο για τη βομβιστική επίθεση όσο και για το μακελειό στην Οτόγια.

Αίμα, πόνος, οδύνη, θρήνος και ένα μεγάλο γιατί. Είναι η πρώτη φορά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που η Νορβηγία ζει μια τέτοια επίθεση. "Ποτέ άλλοτε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχει πληγεί η χώρα μας από ένα έγκλημα τέτοιας έκτασης", είπε ο Νορβηγός πρωθυπουργός, Γενς Στόλτενμπεργκ μιλώντας για την "εθνική τραγωδία" της χώρας του.


Αν και από την Παρασκευή στους δρόμους του Όσλο έχει βγει ο στρατός, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αυξήσει το επίπεδο εθνικής απειλής. 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=ArticleList&catid=7

Ποιά είναι τα "όχι" της θαλάσσιας βόλτας ...






΄Οχι στα ψεύτικα νύχια,  όσο καλά κολλημένα κι αν είναι. Πάντα την πιό ακατάλληλη στιγμή σπάνε !  Ειδικά μέσα στο νερό ! Όσο κοντά στο φυσικό σχήμα και αν σας τα έχουν φτιάξει, δεν παύουν να είναι τριπλάσια σε πάχος από τα κανονικά και να φαίνονται ψεύτικα. ΄Οχι  στο ψεύτικο μαλλί. Αυτό το κομμάτι μαλλιών που εξέχει εκεί που τελειώνουν τα κανονικά μαλλιά των κοριτσιών και συνήθως διαφέρει δύο,  χρωματικούς τόνους απ’ το σύνολο,  δεν  φαίνεται αληθινό ! Ειδικά όταν βραχεί  φαίνεται πιό έντονα,  η ένωση με το φυσικό μαλλί,  σαν κόμπος! Οχι τακούνια στην άμμο!  Ο Θεός δεν μας έκανε όλες 1.90! Αυτό δεν σημαίνει όμως,  ότι στην αμμουδιά , πρέπει να βάλουμε 12 πόντους τακούνι και να περπατάμε σαν ξυλοπόδαροι σηκώνοντας άμμο στο πέρασμά μας!  Ακόμα και αν ο σύντροφος είναι αρκετούς πόντους ψηλότερος.....δεν πειράζει ας είμαστε εμείς πιό κοντές !  

Οχι στα προκλητικά μαγιό. Σε παραλίες με οικογένειες, κουβαδάκια, μωρά και  ηλικιωμένους δεν είναι ωραία,  τα μαγιό,  που προκαλούν !Οχι στο Μακιγιάζ στην παραλία. Εντάξει , βαφόμαστε όταν πηγαίνουμε για μπάνιο, αλλά με αδιάβροχα καλλυντικά και όσο λιγότερο γίνεται. Απαραίτητη  είναι, η αδιάβροχη μάσκαρα, και το αδιάβροχο   lip gloss.΄Οχι,  στα στενά ανδρικά μαγιό! Θέλει πολύ προσοχή, διότι σε κάθε όμορφη θέα,  τα αποτελέσματα,  μάλλον θα σας κάνουν να κοκκινήσετε!  
Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές !

ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε, το πιο "παρθένο" νησί για διακοπές...


*από το:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=33041&catid=3

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με τον υδράργυρο στους 40

Μίνι καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40oc βαθμούς Κελσίου, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Τρίτη.


Μίνι καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Τρίτη. Πρόκειται για το θερμότερο κύμα ζέστης που πλήττει τη χώρα το φετινό καλοκαίρι, θέτοντας σε συναγερμό τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και την Πυροσβεστική για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών.



Σήμερα ο υδράργυρος θα χτυπήσει... 40άρια στη Μακεδονία και τη Θράκη, στη Δυτική Ελλάδα τους 39, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο στους 39 με 40 βαθμούς. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στους 36 βαθμούς. Ανάλογος καιρός και την Κυριακή με τις περισσότερες περιοχές να «καίγονται» από τους 39-40 βαθμούς, που, όμως, λόγω της υγρασίας η κατάσταση θα είναι ανυπόφορη.


«Καζάνι» η Αττική


Δευτέρα και Τρίτη ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, με την Αττική να «βράζει», αφού η θερμοκρασία θα διατηρείται για πολλές ώρες στους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι πόλεις που θα βρεθούν σε κλοιό καύσωνα τις επόμενες ημέρες είναι: Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά, Αλίαρτος, Αθήνα, Κόρινθος, Αργος, Λεωνίδιο, Σπάρτη, Άστρος, Μολάοι.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=111621206

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011